TOKO VINESH

Recentebeoordeling


4,5 sterren uit 1556 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Toko Vinesh. Meer weten? Ontdek meer

3 feb 2023 om 6:56 Super net zogoed als dat ik het af haal Vandaag fff geen zin om te halen zeker voor herhaling vatbaar
1 feb 2023 om 19:42 Ik heb een bestelling geplaatst van 22,75. De bestelling komt aan en de hele saoto is gelekt in de tas en er wordt gevraagd of ik het gewoon zo kan eten (uit de tas eten uit). Vervolgens krijg ik een nieuwe en de bak is halfvol ! Voor een grote saoto
31 jan 2023 om 20:06 Zoals altijd,het was weer heerlijk!
28 jan 2023 om 5:28 Heerlijke sauto soep en bara
26 jan 2023 om 7:40 Wederom heerlike roti gegeten.
24 jan 2023 om 19:55 Heerlijk gegeten
22 jan 2023 om 1:37 Ik bestelde voor 17.45 bezorging was om 17.05 dus erg vroeg. Er was ook wat bot van de kip in de soep wat niet zo prettig was. Verder was het als altijd heel lekker en goed op temperatuur
17 jan 2023 om 9:26 Eten was erg lekker, bezorging duurde erg lang, maar we werden keurig gebeld om ons ervan op de hoogte te stellen
16 jan 2023 om 23:32 Roti is top! Bezorgen duurde wat lang dit keer
13 jan 2023 om 20:36 Lekker gegeten. Goede temperatuur, zeker voor herhaling en aanbeveling vatbaar! Keep up the damn good work!
11 jan 2023 om 22:48 Heerlijk
9 jan 2023 om 22:10 Het was verrukkelijk, zoals verwacht, top Surinaamse eten